Obs på att jag önskar att jag kommit på detta tidigare, så jag kunde dragit nytta av tipset själv. Det är billigt, lätt att smaksätta på olika sätt, har kort koktid och är skitnyttigt
Vi kan ju säga som så att det var väldigt svårt att sluta äta även om vi var mätta - "bara en liten klick mos till medlite sås", "bara en bit ölkorv till", "bara en druva medlite sås"
(Brasklapp Om du tycker att det är konstiga styckeindelningar och ibland förlite avstånd mellan styckena så beror det på att jag verkligen inte är överens med bloggers redigeringsverktyg
Så ge dig i kast med att överraska åtminstone en person som du tycker förtjänarlite extra uppskattning eller bjud på ett leende nästa gång du möter någon på gatan
I år kom det väldigt mycket frukt på det och trots att vi gallrade en hel del blev det till slut liteför trångt bland plommonen, många skrumpnar snopet
Har inte tidigare tänkt på att man faktiskt kan hoppa över att bryna färsen och därmed spar man in lite extra tid om man har bråttom, (vilket man allt som oftast har när middagen ska fram på bordet och man är vrålhungrig)
Vill du ha mer sting kan du tillsätta, som jag gjorde, lite mer vitlök och sambal oelek. Vi hade två stora paket med kokt och rökt skinka i kylen, båda med ett bäst före datum som närmar sig snabbt
Då får jag väl dela med mig av mitt lilla fina recept nu inför fettisveckan. Dom här bullarna smakar PRECIS som en helt vanlig semla, där är lite mindre sötma men det kompenserar man med fyllningen♥
Eller, roa digmed något av följande tips, som också passar utmärkt till påsk. Placera färdigkokta ägg i de avsvalnade färgbadet och låt dra i allt från några minuter till över natten för önskad färgstyrka
Positivt är även att den är väldigt enkel att tillaga och det blir minimalt med disk. Den är väldigt enkel att tillaga och på fem minuter är den klar att ställas in i kylen för att stelna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.