Denna rätt lagar jag de dagar jag vill servera middag snabbt utan att stå för länge i köket. Strö på finhackad persilja eller basilika och servera med sallad, köttbullar eller korv
Vegansk mat när den är som godast. En fräsig currygryta med en touch av Indien, smakrik och god. Grytan är desto godare dagen efter så gör gärna en extra sats
Lägg sedan på din fyllning och grädda i ugnen ytterligare tills osten smält och pizzan ser klar ut. Bred ut med en slickepott på en plåt med bakplåtspapper
Ikväll blev det pizza till fredagsmiddag. Platta ut på ett bakplåtspapper. Den smakade inte ens blomkål utan blev som en tunn härlig, smakrik och alldeles underbar pizzabotten
Det där med pizza då alltså… Pålägg finns ju i så många olika varianter så det knappt är sant men välj dina favoriter, använd en god ost och en varm ugn så är det inte mycket som går fel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.