2003 och
fick sin första stjärna i Guide Michelin 2006 (och har behållit den sedan dess). Som ni hör av namnet så drivs restaurangen av den japanska mästerkocken Keisuke Matsushima som flyttade till Frankrike från Japan vid 20-årsåldern. Restaurangen har lunchsittning och kvällssittning och ligger strax utanför smeten dock med gångavstånd.
10 min
gångavstånd ifrån chansade vi att ringa från hotellet andra kvällen av resan för att se om de hade ledigt bord samma kväll och det hade de. Vi gick dit och blev redan vid dörren trevligt bemötta av Philippe som jobbade där.
Den här varianten av nice cream är ett exempel på det, nice cream med bär kan jag lätt äta till frukost men den här med chokladsmak äter jag oftast vid tillfällen istället för glass eller något annat sött
Jag blev så förälskad i receptet på blueberry nice cream som jag visade er under föregående vecka, att jag nu bestämde mig för att göra en liknande varint - fast med jordgubbar
Det ni ser här är en lättgjord blåbärsglass med banan - en så kallad blueberry nice cream. Blueberry nice cream - 1 portion. Blueberry nice cream - 1 portion
Chop one handful walnuts and top your nice cream. Place two frozen bananas, ½ cup walnuts, and 4 pitted dates in the food processor and blend on high speed until it becomes creamy
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.