Several days a week I find myself with leftovers in the fridge, especially rice. I can imagine I’m not the only one to have rice leftovers, so if you too are looking for something to do with it, you’ve found the right recipe
Mycket enkelt och ni kryddar efter egen smak. Strimla kycklingen & börja steka,. hacka lök, paprika, bacon & korven i dom bitar ni föredrar och lägg i det med kycklingen som redan har stekts lite
instagram 100kitchenstories. Hade ni taco-mys igår, eller satsar ni på ikväll istället. Tacos är ju, typ, Sveriges nationalrätt och därför är det givetvis ett måste att jag måste göra ett nytt recept med detta traditionella
Blanda vatten, jäst och olivolja. Arbeta in mjöl och salt. Låt jäsa i minst 30 minuter gärna längre. Stek nötfärsen och blanda i tacokryddorna enligt anvisningar på förpackningen
Skär kycklingfiléerna i bitar och fräs dem i olivoljan. Lägg dem åt sidan när de är klar. Finhacka löken, vitlöken och det mörkgröna på purjolöken (ger fin färg), gör små buketter av broccolin och fräs allt detta tills det blir mjukt
Ett långt namn, men det beskriver väldigt bra vad det är är för en maträtt. Min man inspirerades av ett recept ur Jamie's America, och gjorde en tolkning som passade otroligt bra att stoppa i ett tortillabröd och öra till en wrap, efter att brödet först fodrats med ett stort blad romansallat
Detta recept är perfekt för er som vill ha Taco på fredag men vill samtidigt prova på något nytt eller om man bara vill pimpa upp den vanliga grillkorven lite granna
Finns det något härligare än terasskaffe så här års. Just när man känner att man är vid vägs ände gällande hur mycket vinterköld och mörker och elände en människa kan orka med så kommer vårsolen och livar upp
Heat a large regular or cast iron skillet (at least 12 inches wide) over medium heat. Add in the chorizo and cook, breaking the meat up into small pieces with a wooden spoon, until cooked through, about 4 minutes
I det Mexikanska köket använder man väldigt ofta Refried Beans som tillbehör till maten och som faktiskt påminner lite grann om våran klassiska husman Bruna bönor fast med lite fastare konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.