Jag har tidigare varit väldigt skeptiskt till just grönkål, mycket därför att den har en sådan kravfylld hälsostämpel, men också för att den är lite svårsmält
Doppa forellbitarna i knäckebrödet, det borde fastna bra i senapsglazen. Receptet låter kanske avancerat vid första anblick, men det är inte alls svårt
Den långa bearbetningen kommer stabilisera degen och göra den mindre kladdig. Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas
och det mest underbara är att kärleken växer med varje dag. Vi firar aldrig den här dagen. Men det hindrar väl ändå inte att mumsa i sig en smarrig efterrätt idag när man ska äta middag
Häll först chokladsmeten i formen och därefter cream cheese smeten ovanpå. Rör i den smälta chokladen och smöret och tillsätt sedan mjöl och vaniljsocker
Forma dem till avlånga limpor. 14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna. Häll i olja, salt och nästan allt mjöl, spara 1-2 dl till utbakning
Så här såg det ut i vårt kök nyårsdagen…. Men efter några timmars plockande så kände jag mig väldigt nöjd, kylskåpet väl rengjort och rensat från utgångna prylar
Fördela resten över hela kalkonen. Tillsätt vatten så det nästan kommer upp till kanten på formen. Till kalkonen blev det en sås som jag gjorde på skyn från formen, sötpotatis och brysselkål
Givetvis finns det mycket mer som passar men det här är mitt urval idag. Här kommer lite smått och gott som kan hjälpa till när det är kalas eller det ska dukas upp en buffé
Det är alltid sån stress med lunch när man kommit hem, så det bästa är att ha med sig lite picknick. Idag ska vi träffa några vänner och deras barn i en lekpark och leka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.