Jag är annars lite överkänslig när det kommer till potatisrester. Om man har njutit av potatis med feta och ruccola den ena dagen, och det blivit potatisar över, kan dessa någon dag senare fördel användas i en sådan anrättning
Recepten ser väldigt trevliga ut och kommer definitivt att testas här hemma lagom till tredje advent (fram tills dess försöker jag nämligen hålla mig ifrån sötsaker)
Jag har tänkt göra lite olika julgodisar som man bjuda gästerna på. Här kommer en gammal favorit. Ha sedan i vetemjöl och salt och vänd till sist ner chocolate chips
Hittade ett recept av Paolo Roberto och mer italienskt än så här är svårt att få utan att vara i Italien - till och med basilikan är egenodlad med fröer från italienska Franchi
Tänk på att salt framhäver de andra smakerna. Nyp till med ena handens tumme och pekfinger en korvlängd in på fjälstret och med den andra handens tumme och pekfinger ytterligare en korvlängd in
Jag hoppas att jag kan inspirera DIG till att se över ditt liv och din hälsa och att du känner att du också vill se till att bara må bättre och bättre och bli mer pigg och energifull ju äldre du blir
Nästa gång det erbjuds mat som du inte hade tänkt att äta och du översvallas av lusten att proppa i dig så mycket du bara kan, fastän du bestämt dig för att låta bli, tänk på att
Jag hoppas att jag kan inspirera DIG till att se över ditt liv och din hälsa och att du känner att du också vill se till att bara må bättre och bättre och bli mer pigg och energifull ju äldre du blir
Ingredienser1 del groddbart vetevattenReceptBlötlägg vetet över natten så att vattnet kan omfamna all frön och så att alla enzymer aktiveras. Av degen forma en limpa 1,5-3 cm hög, 10 bred och valfri längd. Vid middag vänd limpan och låt andra sidan torka på eftermiddagen (eller lägg i torkugn/ugn på låg temperatur i 10-16 timmar, vänd efter halva tiden)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.