I senaste Allt om Mat sätter de betyg på pizzabottnar med tomatsås och jag lyckades visst pricka in en av de sämre sorterna med den pizza jag gjorde för några dagar sedan men det blev gott nog ändå
Kokta blir nudlarna gråa och ser inte alls aptitliga ut, så min väldigt goda middag idag (currydoftande quorngryta med bovetenudlar) såg inte speciellt smarrig ut, tyvärr, men som min pappa alltid brukar säga
Men mest skam hyser jag över de som på allvar använder margarin istället för smör. Det finns en kärlek jag aldrig någonsin kommer komma ifrån, och det är den till feta mjölkprodukter
Men det får gärna vara något som ändå sköter sig själv. Den här lergrytekycklingen är en sån perfekt rätt att göra då, man hackar massa grönsaker i början men sen sköter sig hela rätten helt själv i ugnen medan man gör det man ska
Just nu läser jag boken DEN FRANSKE BAGAREN av Sébastien Boudet, en bok jag köpt en tid tillbaka men som fått stå i bokhyllan och bli dammig i väntan på min längtan att läsa den
Ingredienser till tonfiskpasta finns ju alltid i ett kök som har ett uns av självaktning, då det bara behövs lök, krossade tomater, tonfisk och kryddor
Finns mycket att experimentera med men kryddblandningen var som sagt helt perfekt. (Det framgår inte i receptet men jag tror man borde lägga solrosfröna i blöt på förhand
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.