Blanda den med lök, koriander, lime, chili och olivolja. Lägg salsan på fyra tallrikar, Lägg på 2 skivor breasola på varje portion och droppa över balsamico. 8 skivor breasola
Smaka av med lite salt och olivolja, rör om och dekorera med lite hela myntablad. Melonsalsa 7-8 portioner. 1 färsk lök med blast. Melonsalsa 7-8 portioner Du behöver. 1 färsk lök med blast
Breasolamed tomater, mozzarella & basilikaca 4 portioner - som förrättca 150-200g skivad breasola150g tomater2 st buffelmozzarella1 kruka färsk basilikaolivolja, salt, pepparLägg upp breasolan på ett fat, lägg sedan på tomater, bitar av mozzarellan och toppa med basilikablad
Här kommer ett litet tips på en enkel och god förrätt som kräver minimalt med tillagning. Har lagt på mig två kilo efter min viktnedgång i våras och har inte tänkt att det ska bli mer nu utan tvärtom, bort med de två som lagts på och gärna ett par till
Idag blev det en god fräsch lax medmelonsalsa och quinoa. Melonsalsa. Lägg laxen med skinnsidan ner i en grillform eller på ett dubbelt ark folie och gnid in med salt
Lägg en hög medmelonsalsa ovanpå pannacottan strax innan servering. Krama ur gelantinbladen och rör ner grädden tillsammans med saft och skal från lime
Blanda med övriga ingredienser till salsan. Lägg på osten och toppa med salsan och nymald svartpeppar. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 150 g Apetina® vitost 50 g rucola Melonsalsa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.