20-25 ihopsatta kakor. 200g rumsvarmt Smör. 2. Grädda kakorna i mitten av ugnen i 8-12 minuter. 20-25 assembled cookies. 200 g Butter at room. 2. Bake in the oven for about 8-12. 200g rumsvarmt Smör. 200 g Butter at room
ca 30-40 st. 200°C. 250 g Smör. 2. Grädda i ugnen i 10-15 minuter eller tills de fått en aning färg. about 30-40 cookies. 200°C. 250 g Butter. 2. Bake in the oven for 10-15 minutes or until lightly golden brown. ca 30-40 st Ugn. 250 g Smör. 30-40 cookies. 250 g Butter
20-25 kakor. 125 g Rumsvarmt smör. 2,5 dl Vetemjöl. 2,5 msk Kakao. 2. Grädda i ugnen i ca 12-15 minuter. 20-25 cookies. 125 g Room temperature butter. 2,5 dl Flour. 2,5 tbsp Cacao. 2. Bake in the oven for about 12 to 15 minutes. 20-25 kakor. 125 g R. 2,5 dl V. 2,5 msk. 20-25 cookies. 125 g Room temperature butter. 1 Egg 2,5 dl Flour. 2,5 tbsp Cacao
) Vi plockade ihop mat, där var massor med nypotatis över så vi rostade nypotatis och värmde kött och grillade fläskfilé och åt Ing-Louise helt gudomliga potatisgratäng
ca 25-30st á 10 cm i diam. 200°C. 125g Ägg. 275g Strösocker. 2. Sätt ugnen på 200°C. Baka i ugnen, en plåt i taget, i 10-15 minuter. 25-30 cookies with 10 cm in diam. 200°C. 125g Egg. 275g Granulated sugar. 2. Preheat the oven to 200°C. Bake in the oven, one sheet at a time, for about 10-15 minutes. Receptet är hämtat ur Jan Hedhs bok 277 sorters kakor. ca 25-30st á. 125g Ägg. 275g Strösocker. 125g Egg. 275g Granulated sugar
2 cucchiai di marmellata all’albicocca. 2 mele. Adagiare 3-4 fette di mele al centro di ogni rettangolo di pasta sfoglia. Adagiare le sfogliatine su una teglia ricoperta con carta forno e infornare a 200°C per 20 minuti. 20m. 20m. 25m 1 rotolo di pasta sfoglia rettangolare. 2 cucchiai di marmellata all’albicocca
125g di yogurt all’avena. 220g di zucchero. 2 cucchiai di Marsala. 125ml di olio di semi di girasole. Dividere i tuorli dagli albumi in 2 ciotole differenti. 20m125g di yogurt all’avena. 220g di zucchero. 2 cucchiai di Marsala. 125ml di olio di semi di girasole
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.