MEDALJONGER MED SALVIA OCH BACONKRISP
Style your Body & Plate
Style your Body & Plate
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner, koka enligt anvisningen
  • 250 körsbärstomater ☆ 1 broccoli ☆
  • 1/2 kruka timjan
  • 1 msk torkad salvia
  • 1 paket tärnad bacon
  • 1 msk smör
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 msn dijonsenap
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 dl vatten
  • 2 dl mjölk
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 vitlöksklyftor i stekpannan. Vispa ner vetemjöl, dijonsenap, vitvinsvinäger, vatten, mjölk och grädde. Låt sjuda 2-3 min ☆ Lägg ner det stekta köttet, broccoli och tomater i såsen. Låt sjuda 4-5 min, eller tills köttet är genomstekt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.