) Ja riktigt god ochlakritsoch choklad är verkligen en god kombination. Igår hade vi gäster och jag provade detta nya recept som jag hittat på dem och som det lät blev det succé
Jag har ju låtitkreativiteten flöda och sedan har jag också knarkat semmelinspiration på nätet. Det är ju semmeltider så det bara dånar om det, även om själva fettisdagen är om några veckor
Rör ut lakritsgranulatenoch de nymortlade/nymalda fänkålsfröna direkti asken med crème fraiche. Blanda även ner crème fraicheblandningeni skålen medcitronochsill
Hinnerinteriktigtmed att att sköta bloggen som jag vill. Ihelgen har det varitinnebandycup för sonen och då har det varit fokus på dels bra förstärkt mellis, lite snabba energieroch så snabbakat bröd
Vi åt medvispad grädde, kanel ochlite honung. Det som är bra med lchf är att allt är glutenfritt. Helgen har varit hyffsat lugn, det blev litepulkaåkningigårochidag har vivaritoch kollat på en lägenhet ochfikat hemma hos mina föräldrar
Kvällens middag blev Pasta med parma, halloumi, vitlökochbasilika. Slå den heta vitlöksoljan över och lägg på tomater, parma, basilika, gräslök ochhalloumin
Vispa grädden inte för tjock och blanda med yoghurten ochlakritspulvret. Lakritspannacotta har jag fått tillvilket var så där gott om man jämför medvanlig pannacotta
Om citronparfaiten har hunnit frysa till på ytan kan du fylla på medlakritsparfaiten, annars låter du den frysa till något mer innan du fyller på nästa lager
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.