Matjessill med ägg, brynt smör och citroncreme Rör ihop creme fraiche med citronsaft och en nypa salt. Smält smör i en kastrull på medelvärme. Koka äggenoch potatisen var för sig i saltat vatten www.landleyskok.se
Matjessill med brynt smör, ägg och rödlök, 4 port Ät omedelbart. Hacka äggenoch strö sedan ägghack, lök och dill över sillarna. Låt sillen rinna av något och fördela den sedan på fyra tallrikar Elsas Skafferi
Matjessill ”lerpotta” med brynt smör och rivet ägg Toppa potatisen medmatjessilloch rödlök. Häll på varmt brynt smör och toppa sedan med dillcreme och det rivna äggetwww.koket.se
Matjessill med ägg, västerbottensost, brynt smör och kavring Sill300 g matjessill (avrunnen vikt). 1Pocheratägg2 msk ättiksprit 12 % 4 ägg. 1Brynt smör80 g smör. 1Pocheratägg2 msk ättiksprit 12 % 4 äggwww.koket.se
Matjessill med brynt smör, rödbetor, kapris och pepparrot Halvera potatisen ochlägg upp på ett stort fat varvat medmatjessilloch riven pepparrot. UppläggningTaste by Louise
Matjessill med brynt smör, ägg och kapris hela matjessillfiléer. Hacka äggoch rödlök. Bryn smöret gyllene och häll över hela anrättningen. Lägg upp som en hel filé på ett fat Svt
Matjessill med brynt smör, ägg och rödlök, 4 portMatjessillmedbrynt smör, ägg. Ät omedelbart. Hacka äggenoch strö sedan ägghack, lök och dill över sillarna Elsas Skafferi
Smörrebröd med matjessill, ägg och brynt smörLägg matjes på brödet och toppa medägg, rödlök, dill och gräslök. Speciellt inte när de är prydda med sill Christofers Kök
Sommarmat - Matjessill med brynt smör, ägg och röd lök Ät omedelbart. Hacka äggenoch strö sedan ägghack, lök och dill över sillarna. Låt sillen rinna av något och fördela den sedan på fyra tallrikar Elsas Skafferi
Elsas Sommarmat - Matjessill med brynt smör, ägg och röd lök Ät omedelbart. Hacka äggenoch strö sedan ägghack, lök och dill över sillarna. Låt sillen rinna av något och fördela den sedan på fyra tallrikar Elsas Skafferi
Glad påsk - Matjessill med brynt smör, ägg och röd lök, 4 port Ät omedelbart. Hacka äggenoch strö sedan ägghack, lök och dill över sillarna. Låt sillen rinna av något och fördela den sedan på fyra tallrikar Elsas Skafferi
Elsas Sommarmat - Matjessill med brynt smör, ägg och röd lök Ät omedelbart. Hacka äggenoch strö sedan ägghack, lök och dill över sillarna. Låt sillen rinna av något och fördela den sedan på fyra tallrikar Elsas Skafferi
Glad påsk - Matjessill med brynt smör, ägg och röd lök, 4 port Ät omedelbart. Hacka äggenoch strö sedan ägghack, lök och dill över sillarna. Låt sillen rinna av något och fördela den sedan på fyra tallrikar Elsas Skafferi
Ljummen sallad på ägg, mandelpotatis, matjessill och brynt smör Garnera med dill och smörgåskrasse och toppa medbrynt smör precis före servering. Lägg upp ingredienserna på tallrikar med klickar av crème fraiche och rom alltommat.se
Matjessill med mandelpotatis, ägg och brynt skaldjurssmör – en ny klassiker!matjessillfiléer. Slå smörblandningen över sillen och toppa med den finhackade gräslöken. Koka äggen, mediumalltommat.se
Matjessill med pepparrot, äpple och brynt smörLägg äpplet i frysen och låt det bli genomfryst. Lägg betorna i en burk. Matjessillmed pepparrot, äpple ochbrynt smör – g ör så här alltommat.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.