Gör man en hög och smal kaka är det viktigt att tänka på att skära väldigt smala bitar till gästerna, kakan är ljuvligt god men rätt mastig och gäster som förvirrat sig in i total matkoma är ju faktiskt inte att föredra
Chokladmuffinsen är fantastiskt goda men väldigt mastiga. Får det lov att vara en chokladmuffins. I lördags arbetade jag och några kollegor extra och för att muntra upp oss bakade jag lite fikabröd som jag tog med till jobbet
Istället för enbart grädde som fyllningen i en budapestrulle har, har jag fyllt denna tårta med vaniljkräm blandat med grädde, vilket inte gör den alltför mastig och dessutom passar det väldigt bra till marängen och hallonen
De är inte söta och mastiga i smaken som vanliga muffins. Nyttiga blåbärsmuffins. Ja visst. Bakade med grahamsmjöl, sötade med honung, fulla med bär & banan
2 gelatinblad200 g mörk blockchoklad (riktig, mörk choklad blir nästan för mastigt)1 dl turkisk peppar-karameller, krossade2,5 dl vispgrädde2 ägg0,5 dl florsockerBörja med att lägga gelatinbladen i en skål med kallt vatten. 200 g mörk blockchoklad (riktig, mörk choklad blir nästan för mastigt)
Används den till tårtbotten får man en väldigt mastig men otroligt god tårta. Här är en smarrig chokladkaka som passar lika bra att äta precis som den är eller att använda som tårtbotten
Jag vill ju kunna ha ett tjockt lager av frosting (som ni ser på bilderna) och därför behövde jag göra en frosting som inte smakade smör och var för mastig att ha på kakan
Väldigt mastigt dock. *** I annonssamarbete med Anamma ***. Hej. Glad första advent. Det här året har gått väldigt fort, nu är det bara några få veckor kvar till jul och till nyår och några veckors väldigt välförtjänt semester
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.