Fläskfilé rosé. Garnera med lite rosépeppar. Fläskfilé rosé. ca 500 g fläskfilé2 msk flytande margarin½ tsk salt1 krm svartpeppar1 dl vitt vin1 msk kalvfond1 dl vatten1 msk fransk senap2½ dl matgrädde1 msk rosépepparmaizena Putsa fläskfilén och skiva den i 1½ cm tjocka skivor. 1 msk rosépepparmaizena Putsa fläskfilén och skiva den i 1½ cm tjocka skivor
Garnera med lite rosépeppar. 1 msk rosépeppar. Putsa fläskfilén och skiva den i 1,5 cm tjocka skivor. Stek köttskivorna i flytande margarin 3-4 minuter på vardera sidan
Blanda ner sprit, rosévin och Sprite. Här är en frisk och fräsch variant på rosévin. Instruktioner. Skölj apelsin, citron och nekatarin noga i ljummet vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.