Sätt på ugnen på 200 grader. Smula ner brödet i små bitar. Blanda med köttet. Lägg löken, sellerin, morötterna och persiljan i en matberedare och låt den gå till allt är finfördelat
Vi är sex modiga män som har en egen marthakrets. Riktigt Michelinstjärna vågar jag inte dela ut, fastän vi hade Unga kockars världsmästare modell 2005 (Arto Rastas) och en ypperlig martha (Charlotta 'Lotta' Stude) som tog varsamt hand om oss
Jag har bläddrat ganska Aktivt i Marthornas kokbok under helgen som det märks. Idag bakade jag tillsammans med tre dagisbarn Sivanandakex ( pust vilket svårt namn att komma ihåg, har det något med yoga att göra
Den här gången är det Martha Stewarts variant som jag provar, för omväxlings skull. Minipavlova med smak av vanilj, toppad med lemon curd och vaniljgrädde
Receptet är Martha Stewart. Receptet är Martha Stewart. I går fick vi besök från Jönköping och då passade jag på att baka och varför inte slå till med en tårta
Säsongen för runegergstårta börjar jag vänta på strax efter nyår. I många år funderade jag på att börja laga, sen lagade jag en gång enligt ett recept från HBL (här är ett annat recept ur HBL) innan jag för ett par år sedan stötte på ett i Volt
Till fyllning och för att smaksätta marängsmörkrämen (omarbetad variant från Martha Stewart) använde jag mig av hallon curden från ett tidigare inlägg och bottnarna är en lite omarbetad variant från ett par ur boken Sky High
Idéen till tårtan, och grundreceptet till bottnarna, kommer från Sweetapolita och Martha Steward, men jag har arbetat om det för att passa mig lite bättre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.