Jag gjorde grunden av tårtan kvällen innan den skulle ätas för att låta den suga åt sig av de olika lagren för att sedan dekorera den dagen efter med fräscha tillbehörtilltoppningen
Eftersom ägg och vininte är bästa polare, drack vi öl till denna rätt, ArbogaEkologisk Lager. I går kväll var det äntligen dags för middagsklubbensvegetariska afton
I lördags stod markarbete på schemat. Premiärritten nu när jag har ställt upp minahinder. Det är så tråkigt att skritta varv efter varv i en liten paddock
Vi frossar i gurka – den gröna frilandsgurkan som jag inte vet namnet på och Arbogavit. Varje dag, iblan flera, går jag nu ut i växthuset och hämtar in varma, mogna tomater
Provning sker nästa vecka så ni får nöja er med en lista ännu så länge. Reflektioner över detta är dock att det ytterligareblir en månad utan pengar eftersom det är så mycket man vill ha
Bilarna skulle ha tvättats, men stationeniArboga saknade biltvätt så vifick presentkort på en guldtvätt istället som vi kan ta på macken hemma vid behov
en veckas öron-, öron- & magkänslor (inkl. sju podtips). Eftersom jag fick så fin respons förra gången jag gjorde en sådan här veckoåterblick så tänkte jag att vi kör en för vecka fem också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.