Det här har varit en vecka då jag ätit vegetariskt till middag fyra av fem vardagskvällar. Närapå oavsiktligt, men det avspeglar vår nuvarande trend i köket
Att Annika på Smaskens. nu bland annat har epitetet glassdrottning, det råder det ingen tvekan om efter att jag provat ytterligare ett av hennes eminenta glassrecept, nämligen denna vaniljglass med ljust muscovadosocker
När man som jag råkar vara gift med en man som praktiskt taget vuxit upp i ett jordgubbsland, och som redan i späd ålder förätit sig på dessa röda bär, är vi inte en familj som direkt frossar i jordgubbar, när de är i säsong
400 g scampi1 cm frisk ingefær2 stk kinesisk hvitløk1 bret med cherrytomater1 frisk basilikum1 lime1/2 dl rapsolje1 pak fersk tagliatellelitt parmesanostFinhakk hvitløk og ingefær som du har i termobollen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.