Marineradrostbiffmed balsamico, honung och kapris. Krydda rostbiffen rejält med salt och peppar. Den här rostbiffen är ju superb att ha om man har många gäster eller om man ska ha buffé eftersom man förbereder den några dagar innan
I går åt vi rostbiffen tillsammans med ruccola- och tomatsallad, baguetter och brieost, ibland äter vi den med en god pastasallad med italienska smaker
Massera in ordentligt med salt och svartpeppar runt hela rostbiffen. I dag serverades den med krämig potatisgratäng, kokta morötter och vaxbönor, svartvinbärsgelé och pressgurka
Rostbiff i marinad med färska örterPortioner. Eller varför inte servera med en god potatisgratäng. Mmm, denna marineraderostbiff blev jättegod och passar perfekt på en buffé, vi hade den på midsommar
Arbeta in den i citron hela tiden och lägg dem i en skål med citron (så dem inte blir brun). Lägg dem sedan i en gryta med kokande vatten, lägg en tallrik ovanpå (för att hålla dem under ytan)
I helgen när jag var hos svärföräldrarna bjöd svärmor på en riktigt god och enkel variant av marineradrostbiff av älg, och jag tänkte nu dela vidare receptet med er
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.