Jag minns också när jag i min ungdom en sommar arbetade i Wien och där var wienerschnietzeln parametern på restaurangen - var den tillräckligt bra och var priset tillräckligt bra
Just denna variant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
Enriktigklassiker som säkerligen stod på menyn på många krogar under detta decennium. Blanda med räkor, stenbitsrom, rödlök, dill, citronskal och -saft, salt och cayennepeppar
En verklig klassiker som de flesta uppskattar och varför inte då när middagen ska serveras på Nyår. Gör så härKoka upp vatten i en stor kastrull för att användas som vattenbad
Det var första gången jag gjorde den här klassikernmen definitivt inte sista. Årets första födelsedag skulle firas och åsikterna om vilken tårta som skulle avnjutas var självklart vitt skilda
Den här såsen är en av mina favoritsåser. Orsaken till dennaeminenta utmärkelse är att den är otroligt god, lätt att laga till och väldigt enkel att variera (genom att byta smak på osten)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.