Mango. Mousse. Just nu finns det champagne mangos i affären. Det här blir mycket mousse av detta receptet. Mango kan ju vara den absolut bästa frukten men är den omogen så är den inte lika god
Eller fyll moussen i glas och toppa medmangopuré och chokladbitar och servera till dessert. Jag bakade förra veckan en tårta och önskemålet var en syrligare fyllning gärna medmango
Mangomousse stubbe med blåbär och passionfrukt coulis på genoisekokos botten. Mangomousse. Jag ha en stubbe form så jag började medmoussen först för den ska vända upp och ner sen
Blanda sedan ihop all nutella med grädden. Du behöver bara 2 ingredienser om man inte räknar med den valfria toppingen för då blir det 3. Spritsa ut i glas, låt stå i kylen nån timma eller 2 och toppa sedan med pistagenötter eller nåt annat gott
Frön och stång ska sedan ner i kastrullen med mjölk tillsammans med äggulor, socker och potatismjöl. En fast vaniljkräm/mousse som passar ypperligt vid tårtbak
Att göra egen mango chutney är superenkelt och blir kanongott, passa på nu när mangon är som finast. Skala och skär mangon i bitar, strimla ingefäran i tunna bitar (typ tändstickor) Kärna ur och hacka chilin
Börjar denna härliga söndag med en mango chiapudding som jag förberedde igårkväll. mango. Jag blandade ut den med både kokosmjölk och havremjölk och toppade medmango
Häll upp i ett cocktailglas och dekorera med mynta. Häll mango, äppeljuice, lime, socker, mynta och några isbitar i en mixer och kör tills all is krossats
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.