Nu har jag förhoppningsvis vaknat till liv och gör mig iordning inför dagens bröllop. Ja, detta inlägg är alltså förberett då jag inte vet hur WiFi-lösningen ser ut på hotellet
Fyyy och brrr vad kallt det är ute nu. Jag klär på mig allt jag kan när jag ska ut med hunden. Och hunden formligen springer, trippar sin promenad, så jag har svårt att hänga med i mina bylsiga kläder
Torsdagssoppa. Idag får du tips på en riktig hälsosoppa, fylld till brädden med antioxidanter. Kål är ju både hälsosam och billig mat, så då kan man kosta på sig att blanda ner ordentligt med räkor i soppan
Själva tanken med de här plättarna var att skapa smakkombinationer som inte kräver extra sötning. Citronsmaken tillsammans med vanilj och hallonen ger flera aromatiska smaksensationer och jag tycker egentligen inte att det behövs agave till
1. Paleogröt. 2 ägg, 1 dl kokosgrädde, 1 msk kokosmjöl. Smaksättning, tex. kanel och kardemumma. 2. Äggmuffins. Prosciutto i en muffinsform, knäck 1 ett ägg och strö över lite salt, peppar och färsk basilika
Pannkaka fylld av smaker. När jag var liten gjorde mamma ibland syltomelett till kvällsmat. En vanlig omelett som hon bredde ett lager äppelmos på innan den veks ihop
Sopptider i dubbel bemärkelse. Idag får du tips på en god och näringsrik soppa, tänkte att jag på traditionellt vis ska göra torsdagarna till soppdagar härinne på bloggen
Minns ni receptet på mandelplättar som jag la upp för ett tag sen. Jag tyckte att den varianten funkade bra som grundläggande pannkakssmet, så nu provade jag att modifiera det hela lite och gjorde i stället en supergod, lättlagad och spannmålsfri (dvs mjölfri/glutenfri) fläskpannkaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.