Recept 1. Ingredienser. 3 dl sötmandel. 1 banan. 1 msk lönnsirap. lite vatten. Gör så här. Mixa mandeln fint, skala och dela bananen och blanda med lönnsirapen
Jag har serverat den som dessert ett par gånger och då tillsammans med mandelgrädde, men denna gång strödde jag över lite flagad mandel istället och så hade vi vanlig vispad grädde till
Vanilj- & mandelgrädde. Idag hade jag inte alls några planer på att baka egentligen, men så ringde min man från jobbet och sa att en kompis skulle komma förbi på kvällen
Servera med mandelgrädde. Ett recept jag fått av Vickan. Egentligen skulle det vara grädde med riven mandelmassa till, men vi tog grädde med en skvätt mandellikör i, YUM
Mandelgrädde. Mixa i en hushållsassisten eller blender tills Mandelgrädden är jämn och fin. MuffinsSemla - Glutenfri, Utan raffinerat Socker, Laktosfri, Eko
Banan- och mandelgrädde. Idag började jag T7, hur sjukt är inte det. Nu börjar liksom allvaret känns det som och det är nu det blir tufft på riktigt har vi fått höra på ryktesvägen från äldrekursare
Servera ananasen varm med mandelgrädden. Skala ananasen och skär bort mittstocken. Skiva ananasen och stek skivorna i smör och kanel i en stekpanna tills de fått färg
Servera melonen med mandelgrädden separat. Skölj vattenmelonen och skär av ett lock en bit ner. Kärna ut melonen och gröp ur det mesta av fruktköttet med en sked
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.