Mamma Lucias italienska karré
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg fläskkarré med ben
  • 1 gul lök
  • 4 dl avorioris
  • 1 påse saffran
  • 8-10 dl vatten
  • 3 msk kycklingfond
  • 2-3 msk nyriven parmesanost
  • nymald svartpeppar
  •  
  • Att äta till
  • blandade sallatssorter, t.ex. roman-, ekblad- och rucolasallat
  • olivolja
  • balsamvinäger
  • salt
  • nymald svartpeppar
  • ev. bröd
  •  
  • Saffransris
  • 2-3 msk nyriven parmesanost
  • 1 tsk salt
  • vitpeppar
  • 1 tsk stött rosmarin, salvia eller 1/2 msk mald ingefära
  • 2 rödlökar, hackade och brynta
  • 2 röda paprikor, hackade
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 dl vitt vin
  • 1 dl vatten
  • 1 tsk kalvfond
  • rivet skal av 1 citron
  • 1 knippa bladpersilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.