Malte Danielsson 2 burk(ar) tonfisk i olja , (300 g). Lägg tonfisken i en skål och blanda med gräddfil, majonnäs, curry, chutney, gräslök, ärter och purjolök
300 gr malte mandler (vi hadde en blanding av mandler, valnøtter og hasselnøtter. Jeg skulle like å møte en person som ikke liker kringle med makronfyll
Tilsett evt mer malte mandler hvis deigen er for løs. (18 ringer)500 g mandler500 g melis3 eggehviterca 100 g melis1 eggehviteMal mandlene og bland med melis og eggehviter til en fast deig
Malte Danielsson. Degen är gjord på fiberhusk som finns att köpa i välsorterade hälsokostaffärer. Degen blir krispig och god och du kan lägga på alla möjliga godsaker
6 eggehviter3 dl sukker1 pose Freia vaniljesauspulver (uten koking)100 g malte mandler3 dl kremfløtefrukt eller bær etter eget ønskeStivpisk eggehvitene
Malte Danielsson. 1. Börja med peston. Mixa alla ingredienser utom oljan i en matberedare. Droppa i oljan lite i taget och fortsätt mixa till en jämn röra
125 g hvetemel90 g smør2 ts sukker2 ss kaldt vann90 g smør90 g sukker2 egg3 dråper mandelessens70 g malte mandler40 g hvetemel½ ts bakepulverca 150 g bringebærsyltetøymandelskiverSikt melet i en bolle og smuldre inn smøret
Malte Danielsson 1 burk(ar) kikärtor , konserverade. 1. Skölj kikärtorna ordentligt och lägg i en matberedare tillsammans med potatisen och mixa i någon minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.