Då kan man syssla med annat under tiden. Den är med andra ord perfekt vardagsmat. Blanda sedan allt med makaronerna och häll över det i en ugnssäker form
Inte är det ofta som vi käkar makaronipudding i köket, vi kom fram till att det har vi inte gjort sen i april då vi lagade till en vegetarisk variant med indisk kryddning, här kan ni läsa mer om den
Likadana maträtter kan dyka upp på olika bloggar med korta mellanrum. Hittade makaronipudding hos några av mina favoritbloggar, bland annat hos Mårtenssons kök och Mumsfillibaba
Idag vill jag slå ännu ett slag för en riktig klassiker - makaronipuddingen. Ännu så länge verkar det dessutom som att det är en härlig grupp människor jag hamnat tillsammans med, och jag ser verkligen fram emot att lära känna dem bättre allt vad det lider
Rör ner de kokta makaronerna och smaksätt med rosmarin, salt och peppar. Gör så här. Sätt ugnen på 200°. Skär purjolöken och de frysta rotsakerna i strimlor
Blanda makaroner och det sparade kokvattnet med resterande ingredienser. Smaka av med salt och peppar. TipsSmaksätt enligt din egen smak med exempelvis hackade, inlagda jalapenos, oliver eller bostongurka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.