Skär filéerna i lite mindre bitar, krydda dem med chicken&steak och stek till fin färg. Vispa ihop Cantadou, crème fraiche, grädde och buljongtärningar och pepparmix, låt det koka ihop sig
Skär filéerna i lite mindre bitar, krydda dem med chicken&steak och stek till fin färg. Vispa ihop Cantadou, crème fraiche, grädde och buljongtärningar och pepparmix, låt det koka ihop sig
Dessa makalöst goda pestomarinerade quornfiléer bjöd jag på när vi hade matgäster häromsistens. Till de saftiga filéerna käkade vi råkostsallad, majskorn samt en kanongod variant av dubbelbakad potatis (recept kommer)
Stek kycklingen i ugn om den inte är färdiggrillad och stek champinjonerna i lite smör/olja i panna. Blanda grädden och kryddan (efter smak) och häll sedan grädden + champinjonerna över den nästan färdiga kycklingen och ställ sedan in i ugnen i 200 grader ca 10 minuter
Yeahaaa, då var det fredag. igen, åh den här veckan har jag knappt hunnit blinka känns det som. Så den här fredagen kom välbehövligt Nu sitter man med ett härligt glas cava framför sig och njuter i soffan
På midsommarafton bjöd jag på en otroligt god jordgubbstårta. Jag är inte så självgod som det låter, receptet kommer nämligen från ICA och jag kan inte riktigt ta åt mig äran
Något annat som kan lysa upp ens dag lite extra är den makalöst, ljuvligt, underbara, helt otroliga chokladglass vi hade som efterrätt i lördags efter att vi käkat Fondue
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.