Skär filéerna i lite mindre bitar, krydda dem med chicken&steak och stek till fin färg. Vispa ihop Cantadou, crème fraiche, grädde och buljongtärningar och pepparmix, låt det koka ihop sig
Skär filéerna i lite mindre bitar, krydda dem med chicken&steak och stek till fin färg. Vispa ihop Cantadou, crème fraiche, grädde och buljongtärningar och pepparmix, låt det koka ihop sig
Åh värmen fortsätter. Är det inte otroligt. Idag var det lite väl varmt dock, eftersom jag har suttit i en frisörstol i två timmar och inte kunnat svalka mig
Detta är en chokladig variant av "makalösa" småkaka som är en av mina favorit småkakor. Om ni inte har bakat makalösa så tycker jag absolut att ni ska prova
Godaste vinbärspajen. För att fortsätta den söta vägen, och detta inläggs egentliga innehåll tänkte jag tipsa en god vinbärspajen som jag bjöd Ann-Louise och hennes make på sist vi var här
Dessa makalöst goda pestomarinerade quornfiléer bjöd jag på när vi hade matgäster häromsistens. Till de saftiga filéerna käkade vi råkostsallad, majskorn samt en kanongod variant av dubbelbakad potatis (recept kommer)
Stek kycklingen i ugn om den inte är färdiggrillad och stek champinjonerna i lite smör/olja i panna. Blanda grädden och kryddan (efter smak) och häll sedan grädden + champinjonerna över den nästan färdiga kycklingen och ställ sedan in i ugnen i 200 grader ca 10 minuter
Igår kväll bakade jag med vinbär och skulle bland annat göra en marängbakelse. Jag råkade ta en lite för liten form så kakan och marängen blev väldigt hög
Pajskal14 digestivekex 100 g smör. Fyllning350 g röda vinbär (vikt utan kvistar) 4 msk vatten 3 citroner, saft ( skal om man vill ha extra mycket syrlighet) 2 burkar kondenserad mjölk sötad 10 äggulor
På midsommarafton bjöd jag på en otroligt god jordgubbstårta. Jag är inte så självgod som det låter, receptet kommer nämligen från ICA och jag kan inte riktigt ta åt mig äran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.