Mixa kikärtor (avrunna) tillsammans med soltorkade tomater. Men varför inte göra den lite roligare och tillsätta lite goda soltorkade tomater och färsk basilika
Servera det sedan med en krispig grönsallad och om ni hade varit jag. Men andra ord finner ni först i botten ett tunt lager av aprikosmarmelad och därefter har jag toppat med prosciutto, riven mozzarella och färsk basilika
Smaka av med salt och peppar. Strax innan servering finhacka den färska basilikan (man kan ta torkad men den smakar inte lika intensivt) och rör ner i cremén (spara några blad hela till dekoration)
Servera salladen överströdd medfärska basilikablad och strö på brödkrutonger vid serveringen. Droppa på frikostigt med olivolja och något mer försiktigt med balsamvinäger
Toppa med hälften av den färska basilikan. Håller ni inte med. färsk basilika. Fortsätt att toppa pizzan med prosciutto, färska fikon (om du använder) och färsk basilika
Salt & peppar. Jag valde också en basturökt skinka och det tillsammans med den smakrika prästosten och färska basilikan var verkligen hur gott som helst
Vispa ihop äggen, gräddmjölken och salt & svartpeppar, slå det över potatisen i stekpannan. Lite skön brunch efter Valborg är inte fel, det blev en liten omeltett idag med kryddig Kabanosskorv och solmogna tomater medfärsk basilika
) Lax- och spenatpasta medfärsk basilika. Låt haricot verts koka med den sista minuten. Krydda med salt och peppar och lägg ner i såsen och låt sjuda tills fisken är klar
Serveras med spaghetti, färsk basilika och mozzarella. Smaka av med salt och peppar. Blanda den nykokta pastan med tomatsåsen och servera med mozzarella och färsk basilika
Finhacka under tiden gul lök, basilika, vitlök och chili. Men i med ett extra ägg och gör lite mindre biffar än vad vi gjorde (står mer om det i receptet), så ska det nog gå bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.