Pots de Crème with Chocolate , Butter Caramel & Sea Salt. Serve with. Nu är det ett tag sedan jag gjordedessa för tidningen Journal Chocolat och det är väl dags att de hamnar här på bloggen så att fler möjlighet att gotta sig med en "pots de crème" såhär på höst-/vinterhalvåret
It's almost spring, March is a spring months right. Sötaste pastelliga cupcakesformarna, rosa geléfärg och jordgubbs- & champagnemarmeladen som jag använt hittar ni HÄR
(Säljs from Oktober tom December 2011) Har ni redan sett den ute i butikshyllorna. Åh älskar att hämta posten sånahär dagar då man ser att luckan knappt gick att stänga av alla tjocka paket
Jag har använt Annas Pepparkakors "limitededition Lingon" eftersom jag gillar att den har en syrlighet som den vanliga pepparkakan inte har på samma sätt
Det är farligt, men härligt, att surfa runt bland amerikanska bloggar. Oftast slutar exkursionen med en ny radda recept som bara måste testas i favoritraden på datorn
Vilken start på denna nya vecka med strålande sol. Man kan ju inte annat än älska denna årstid. Man har så mycket roligt att se fram emot samtidigt som de bara blir varmare och härligare ute
Dulce de Leche. Akta så inte burken explodera. Den kan göra det om vattnet inte täcker hela burken. Vispa ihop smör socker och vaniljsocker i en medelstor skål på medelhastighet tills det är ljust och fluffigt
Denna blir riktigt god och ser hur proffsigt ut som helst. ♥ Cheesecake de luxe ♥. ( den är för god för att jag ska kunna deladen i fler bitar ヽ(•‿•)ノ )
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.