Hej hopp gummisnopp. Redan onsdag, jag blir mörkrädd. Men ack vad man hinner mycket om dagarna. (eftersom man aldrig hinner ta sig tid att tänka efter va klockan är) det säger bara poff så är klockan nio och det är dax att tänka på refrängen
Efter jobbet mötte jag upp Fröken M igen, idag var det dock inte vin på agendan utan träning. Vi gick igenom övningar för axlar, mage, rygg och stabilitet
Alltså jag är kär i två brödlimpor. recept på 2 magiska bröd. Ja. jag har förälskat mig i brödlimpor. två härliga skapelser som ligger på köksbänken och vilar efter sin tid i ugnen
Har du testat att syra surkål någon gång. Att göra hemgjord surkål är superenkelt. Om man vill förbättra sin tarmflora så ska man äta fermenterad mat för att tillföra probiotika till kroppen
Det pratas ganska mycket i media nu om att vi svenskar äter väldigt mycket kött, men samtidigt så börjar en trend växa att laga mer vegetarisk mat i våra hushåll
Eftersom magen är som den är så har det inte blivit så mycket med träningen i veckan. Några kortare promenader har jag iaf fått till under de senaste dagarna och magen börjar lugna ner sig, så jag hoppas kunna träna något pass under nästa vecka
Surkål hjälpte mig att återställa magen efter att malariatabletterna vi blev rekommenderade att ta när vi åkte till Tanzania förra hösten totalt förstörde min mage
I början när liten skulle lära sig äta vanlig mat så körde jag stenhårt på istärningssystemet. Ett par tärningar morotspuré, ett par med fisk och så lite ärtor och squash kanske, så hade jag en fullgod lunch eller middag till henne
Idag är det en hel del på den där to-do-listan. Och jag antar att jag kommer vara rätt slut när jag kommer hem, i alla fall såpass att jag förmodligen inte har någon större lust att ställa mig och laga en senare lunch
En matig, enkel och fräsch sallad är bästa sommarmaten. Ni vet när vi var i Örebro och var på Ingeborgs och käkade en varm rödbetssallad med vaniljpäron, chevré och valnötter, som var galet god, tänkte jag direkt att det här måste jag fixa hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.