Hittills är det här det godaste brödet som jag har bakat med müsli i. Tanken var att brödet skulle räcka åtminstone till i morgon, men tji fick jag, det var så uppskattat att det bara finns en stump kvar, så i morgon är det jag som antingen bakar nya eller något annat gott bröd
Det blev nybakat idag också, dels nya müslibaguetter men också chiafrallor. Till det nybakade blev det en solgul, lite het och fräsch soppa med morötter och apelsin som smakade väldigt gott
Jag vaknade tidigt i morse av att regnet slog mot fönstret, så jag gick sömndrucken upp och rörde ihop en deg till müslibaguetter, den här gången med Saltå Kvarns Quinoamüsli, men ska du baka brödet så är en riktigt nötig och fruktig att föredra, det ger mer smak och crunch
Det blev nybakat idag också, dels nya müslibaguetter men också chiafrallor. Till det nybakade blev det en solgul, lite het och fräsch soppa med morötter och apelsin som smakade väldigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.