Nä, här kommer (efter flera önskemål) receptet på min supergoda müsli. Vi äter alltid yoghurt och müsli till frukost och hade smakat igenom och hunnit tröttna på alla färdiga och hyfsat nyttiga müslisorter
Nåt som jag funderat på länge är att göra egen müsli. Blanda vatten och olja och häll sedan över sakta i bunken samtidigt som du kramar müsliblandningen med händerna så att det blir lite klumpar
Detta är min favorit müsli som jag äter med chiapudding till frukost nästan varje dag. När müslin är klar och fått svalnat helt häller du upp den i en lufttät burk
Hemmagjord müsli är både billigare, nyttigare och framförallt godare än köpemüsli. Detta är ett enkelt basrecept på müsli som jag brukar använda mig utav
Musli med vanilj och kardemumma (1/2 dl = ca 120kcal). 1/2 dl linfrön. Sprid ut röran i en braspanna och ringla över ca 1/2 dl flytande honung, och grädda i 200 gr i ugn i ca 25 min, håll koll så det inte bränner. 1/2 dl torkade tranbär. 1/2 dl linfrön. ca 1/2 dl flytande honung. 1/2 dl torkade tranbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.