Vi hoppas att ni fått sova ut lite denna morgon, säkert är det extra behövligt med tanke på att man plötsligt måste stiga upp tidigt igen efter lata semestermorgnar
Pensla degen med uppvispat ägg. Fyllningca 150 g mandelmassa2–3 msk mjölk4–5 dl vispgrädde . 3. Låt degen jäsa under bakduk i ca 30 min. Sätt ugnen på 230 grader. 3 msk mjölk. ca 30 min S. 230 grader
Idag gjorde jag tre olika sorters juicer, och alla blev goda och fyllda med massor av nyttigheter. Fördelen med att göra egen juice är att den blir mycket nyttigare än den du köper
en liten sats för både tarts & antalet bollar. Det finns massvis medolika varianter på chokladbollar ute på marknaden, där den ena är nyttigare än den andra, och där den ena dessutom är godare än den andra
Blanda försiktigt runt med händerna. krama lite med händerna så att det klumpar sig lite. Blanda runt och krama med händerna så att det klumpar sig lite
Jag bakade ett och samma bröd med två olika sorters vetemjöl. Kanske tyckte jag att det plattare Saltå-brödet hade lite mer smak, men om det har att göra med mjölet eller det faktum att det fick lite mer färg på skorpan låter jag vara osagt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.