Mörkokt lammbog med chorizo och mynta
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Lamm
  • 2 kålrötter, skalade och grovskurna
  • Gula ärtor
  • 2 kryddnejlikor
  • 1 gul lök
  • 2 dl gula ärtor, blötlagda över natten
  • 1 tsk bikarbonat
  • Garnityr
  • 1 kruka mynta
  • 4 råa chorizokorvar
  • 2 dl vitt vin
  • 2 lagerblad
  • 600 g lammbog
  • olja till stekning
  • 1 gul lök, skalad
  • 1 morot, skalad
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 vitlök, halverad
  • 1 msk paprikapulver
  • 1 tsk chiliflakes

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.