Toppa med grädde, hallonoch krossad daim. Rör ner florsocker, kaffe och äggulan. 185 g mörk eller ljus choklad. Fördela moussen i 4 st glas och ställ in i kylen i ca 1 timme. 185 g mörk eller ljus choklad
Chokladmousse tårta med mandel och hasselnötsbotten toppad medhallon spegel. En lite annorlunda botten som är som en cheesecakebotten men med nötter den ger textur åt tårtan och gör sig perfekt ihop med den lena chokladmoussen
Strö över socker och toppa med champagne. Hacka ner och smält chokladen försiktigt i en kastrull. Mät sedan upp den vita chokladmoussen jämnt i alla glas
Toppa mousserna med marinerade hallonoch chokladcrumble. Låt chokladen smälta och blanda sedan med en stavmixer eller slickepott tills det blir en slät och fin tryffel
Krama ur gelatinbladen och blanda med grädden. Skär persika i klyftor och vänd ner i hallonen. Smält chokladen i vattenbad och lägg gelatinbladen i kallt vatten
Krama ur gelatinbladen och blanda med grädden. Skär persika i klyftor och vänd ner i hallonen. Smält chokladen i vattenbad och lägg gelatinbladen i kallt vatten
Tag den vita chokladen i ena kastrullen och den mörka i den andra. Mörk kladdkaka. Klä en form med avtagbar botten med bakplåtspapper eller smöra och bröa formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.