Gör likadant med den mörka chokladen och häll den försiktigt över den ljusa chokladen i glaset. När chokladen har smält rör försiktigt i en äggula och ta bort från värmen
Btw, i söndags var jag och brorsan (som tillsammans med några polare driver webshopen och företaget Owl Streets som har hjälpt mig att göra boken Bloody Good Vegetarian BBQ) på Hornstulls Marknad och krängde böcker och affischer
Jag har ganska dålig tandkvalitet och måste besöka tandläkaren varje år, men nu när jag inte ständigt matar bakterierna i munnen med kolhydrater så bildas inga syror som fräter hål på emaljen
Vi käkade grytan med bulgur och lite smulad salladsost (typ fetaost). Jag misstänkte att den angivna mängden skulle bli lite för mycket för min smak, så jag tillsatte lite i taget tills jag var nöjd med styrkan
Häll den varma grädden, lite i taget – ungefär som om du skulle göra en majonnäs i den smälta chokladen samtidigt som du rör kraftigt med en slickepott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.