Häll upp och servera genast. Låt smeten svalna tills den har en temperatur på 35–40 grader Tillsätt därefter smöret och arbeta in det i ganachen med en stavmixer. Blanda in mjölken, när mjölken är varmare än 40 grader så behåller man alla kakaofettpartiklar flytande och kan fortsätta emulsionen
Idag har jag lite sjukstuga här hemma, vaknade hängig imorse så lyxar med denna krämiga varma chokladdryck med cashewnötsmör i och hoppas den ska motverka att en eventuell förkylning bryter ut
Jag har ätit många granolor i mina dar men ingen som har varit så delikat och lyxig som denna. Den vita choklad med sin lite nötiga ton smakar helt gudomligt tillsammans med de rostade pecannötterna och den torkade blåbären
Imorgon börjar jag mitt nya jobb och det ska bli väldigt roligt och spännande. Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten
Vispa ägg och socker poröst. Smält smöret och rör ner det och sirap. Blanda mjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker och salt i en bunke och vänd försiktigt ner det i äggsmeten (för hand)
Brr, riktigt kallt och massor av snö. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.