400 g halloumi 2 dl vetemjöl 2 dl öl eller mineralvatten 1 tsk bakpulver 2 dl panko 1 dl rapsolja till fritering Dressing. - Läs hela inlägget här 400 g halloumi
Vad gäller halloumin så valde jag att lägga två tunnare skivor i varje burgare, så att de fyllde ut hela längden så att säga, men en tjock skiva i varje går ju bra det med
Idag hade jag med mig en cheesecake till jobbet, som vi fikade på. Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten
Riv halloumin på rivjärn, blanda med övriga ingredienser, forma till biffar och stek. Jag åt mina med enbart grönsaker, men för er som vill ha potatis till så passar ju det utmärkt också
Toppa sedan med en god tomatsås och väj valfri topping, och grädda igen tills pizzorna är gyllene. 3 dl riven halloumi. Lägg smeten på en bakplåt med bakplåtspapper, forma till 2 runda bottnar, ca 1 cm tjock. 3 dl riven halloumi
Den kan ersättas med riven, lagrad, laktosfri ost om du behöver äta laktosfritt. Om du hoppar över morötter och ärtor och i stället ökar på med andra "tillåtna" grönsaker passar gratängen även dig som äter enligt LCHF
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.