ca 400 g spaghetti (av högre kvalitet) 2-3 msk smetana 100 g parmesanost, finriven (spara lite tiill topping) 0,5 citron, saft och citronzest svartpeppar ev flingsalt 0,5 knippe gräslök, finhackad 120-150 g Kalix löjrom
chilimajonäsochmajonäsmed black garlic, rosmarin och persilja samt salladsblad och hackad chili. Denna del kan sannolikt skippas och det räcker då att bara salta köttet innan confitering, särskilt med små köttbitar, men jag lovar att detta blir bättre
Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten. Idag hade jag med mig en cheesecake till jobbet, som vi fikade på
Blanda samman majonnäs, kesella, rödlök och dill, smaka av med pepparrot och citron. För vi kan ju inte sitta på goda tips utan att dela med oss till er, hur skulle det sett ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.