Ikväll gjorde jag några lyxiga mackor med pocherade ägg, spenat, lax och hollandaisesås. Det var första gången som jag pocherade ägg och jag måste erkänna att särskilt fina blev de inte, men de smakade bra i alla fall
Gött bröd från Le Cafe Marron som fick sista smörjelsen i form av smör, dijonsenap och majonnäs. Sedan en fantastisk god blandning av chilicheddar och gruyère från Osthyveln samt västerbottensost
Maten kändes lyxig men var inte alls jobbig att laga. Plankfilé skulle jag vilja kalla det här. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Lyxig kladdkaka. //Malin Lyxig kladdkaka. Mm, kakan var precis så god som den ser ut på bilden. Nougatsåsen hade jag kunnat ha med mig varje dag och trycka i mig när jag känner mig låg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.