Det här är en riktigt god och lite lyxig glutenfri lasagne med en smakrik köttfärssås som får puttra ihop extra länge och med en vitsås som får extra piff och smak med både parmesan och getost
Blanda ihop älgfärs, rödvinslöken, mjölken med fibrex och getost. Därför brukar jag blanda hälften älgfärs med hälften köpt köttfärs för att få lite bättre konsistens på biffarna
Maten kändes lyxig men var inte alls jobbig att laga. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Idag hade jag med mig en cheesecake till jobbet, som vi fikade på. Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten
Alla-hjärtans dag idag så jag vill börja med att önska er en riktigt trevlig sådan. En rätt som jag gjorde för nån helg sedan är denna goda fläskfilégratäng
Servera med pressad potatis och sallad. 5 tsk chiliflakes hackad persilja Servera med. Bryn köttet på hög värme på båda sidor så att de bara får färg och inte blir genomstekta i en stekpanna med 1 msk smör. Stek lök, paprika och svamp tills all vätska kokat in i en stekpanna med 1 msk smör
Fläskfilégratänger och grytor går väl knappt att misslyckas med, eller hur. Usch jag hatar att packa, känns alltid som att jag har glömt nå jätteviktigt trots att vi har med oss alldeles för mycket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.