Lussekatter och glögg
Matstyling
Matstyling
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 8 lussekatter
  • 75 cl glögg
  • 80 g russin
  • 80 g mandelspån
  • Lussekatter
  • 300 ml kall mjölk
  • 0,5 g saffran
  • 55 g ägg
  • 55 g smör
  • 55 g socker
  • 600 g vetemjöl
  • 25 g färsk jäst
  • 20 g russin
  • 1 ägg till pensling
  • Glögg
  • 75 cl rödvin
  • 1 kanelstång 4 cm färsk ingefära
  • 8 kryddnejlikor 150 g socker
  • 20 hela kardemummakärnor
  • Skalet från en apelsin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.