Tillsätt sirap, salt, saffran, kardemumma ochvaniljskrapet. Smula jästen i en bunke och smält smöret. Tillsätt kesellan och nästan allt mjöl och rör om sen tar du i bakpulvret och resten av mjölet
Jag täcker alltid degbunken med plastfolie och ovanpå det handduk, detta för bästa jäseffekt. De här goda bullarna florerar runt lite här och var på nätet
Forma bullarna som ni vill, jag började med att göra vanliga snurror fyllda med mandelmassa och fortsatte sedan med vanliga lussebullar utan mandelmassfyllning
Vek plattan dubbel på längden och skar ut remsor med pizzaskäraren. Under tiden den jäser kan du fixa fyllningen och sätta ut formar på plåtar till bullarna
Lussebullarmed protein och fibrerFinns det något godare och mer njutbart i jultider än lussebullar. Lussebullarna innehåller även protein som gör att du känner dig mätt länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.