Här är enenkel sås förden som är förtjust i smör. Jag tycker mycket om smaken av brynt smör. Vispa först äggulorna, tillsätt smöret droppvis, precis som när man gör majonnäs
)Visst ska det firas och varför inte med en skönt hemgjord variant av Napolionbakelse. Spröda mördegsplattor, äppelmos och hallonsylt, godaste vaniljkrämen, tjock vispgrädde och söt glasyr
En riktig fest tårta fylld med vaniljkräm, hallon och vit chokladmousse. Spacklade gjorde jag med italiensk marängsmörkräm och sedan dekorerade jag med chokladglasyr, Ferrero Rocher, jordgubbar, chokladrån och Dr Oetkers naturliga hallondekoration
Jag har inte hunnit blogga i den takt jag önskar och som jag strävar efter. Men eftersom jag lagade till en sådan god maträtt till middag i söndags känns det dumt att undanhålla er detta tips/recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.