Toppa med smör i ett tunt lager. Vispa crème fraiche under tiden. Och vispar man 34-procentig crème fraiche (funkar precis som vispgrädde) får man en smakbrytning utan vispgräddens sötma. 2 dl crème fraiche, 34 %. 2 dl crème fraiche
Pensla med uppvispat ägg över hela ytan. crème fraiche. Pudra på med brunt farinsocker och kanel. Vispa crème fraîche och vaniljpulver med elvisp till fast konsistens
Vispa cream fraichenmed elvisp några minuter så blir den härligt fluffig. Har du en stansform använder du det för att göra ett torn, genom att fylla det och sedan sakta lyfta upp det samtidigt som du håller emot med en sked, annars kan du bara forma en snygg hög på en tallrik
Vispa socker och crème fraichemed en elvisp tills det blir fast och fluffigt. Grilla ananasbitarna (eller kör dem i ugn på 150 grader i några minuter) tills de blir ljumna och servera med en stor klick crème fraiche. 2 dl Creme fraiche
Kvällens nyttiga blev en glutenfri äpplepajmed Propud vanilj till. Det ger skydd mot hjärt- och kärlsjukdomar, innehåller rikligt med C-vitamin, kalium & pektin (bra för magen och tarmarna)
Stek äpplebitarna i omgångar i en klick smör, smaksätt med lite råsocker och kanel. Jag tycker kanelsmaken blommar ut om den får värmas upp med smör omkring äpplebitarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.