Servera påfrukostbordet eller som en lätt lunch, gärna med några tomater till. Så här i semestertider när vi har gott om tid på oss att äta frukost brukar jag göra lite mer med äggen än att bara steka, koka eller göra röra
Ochtill sist ta på varandra, vi behöver beröring för att må bra bra, så ge varandra en extra kram, en hand på axeln, ta upp ett barn i knät, håll handen med din äldre släkting, kyss din älskling, osv…
Häromveckan var vi påen chokladprovning (eventuellt mer om densenare) och där fick jag upp ögonen för hur otroligt god kombinationen viol och choklad är
Jag toppade med lite svart kaviar, dill ochenliten räka… och så envriden citron på sidan. Jag serverade Sorbetchampagnen med enliten tryffel som knappt syns påbilden… men jag lovar, den är där
Använd eftervärmen för att steka på brödet lite, och jag stekte även tomaterna, mycket gott. Jag känner att jag vill dela med mig om hur lätt det är att variera vegobiffar smakmässigt, hur enkelt det är fixa och hur gott det blir
Men först tänkte jag påminna er gamla läsare och tipsa er nya läsare om detta vansinnigt goda vitlöksbrödet som kommer att göra succé imorgon och passar till nästan vilken måltid som helst
Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Att ibland blir det katastrof, rakt ner i soporna och ibland blir det bara ett sådant där "Halleluja-moment" och i helgen var det sannerligen ett sådant, kan svära på att jag tilloch med hörde en änglakör när jag satte tänderna i den här tårtan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.