Hade en fin vän över på besök häromdagen och bjöd då på denna goda tacopaj. Ingredienser (pajdeg). Faktiskt första gången som jag lagar och äter tacopaj och jag blev riktigtimponerad
Här bjuder jag på en mycket god och snabblagad mat att fixa fram – vardag som helg. Dock kanske jag tycker tacopaj kan vara fel ord, då den mer är som en gratäng men gjord i en pajform
Denna pajdeg gjorde jag även glutenfri så Anders kunde äta. Fina färger på denna paj. Stek köttfärsen med hackad lök tills den fått fin färg och blanda sedan i tacokrydda och tacosås
Vi åt en jättegod tacopaj på nyårsafton och sedan har några av er läskat mig på instagram med att niätit tacos iolika former så nu har även viätittacopaj här hemma
Mixa mandelmjöl och sesamfrön imixer/blender – lägg i resterande ingredienser och kör till en deg. Denna paj hade sådan strykandeåtgång så jag hann inte ta någon bildinnan den nästan var slut och det säger väl lite om att den smakade mycket gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.