Ljummen sockersaltad lax med cocktailtomater och örter i vanilj och vitt vin
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 krm vitpeppar, malen
  • 1 olja
  • 1 msk salt
  • 4 st lax
  • 1 msk socker
  • 1 förpackning babyspenat
  • 1 förpackning sockerärtor
  • 0.5 st gurka
  • 1 salt och peppar
  • 0.5 dl gräslök
  • 0.5 dl dill
  • 2.5 dl vitt vin
  • 1 msk ättika
  • 3 msk socker
  • 1 ask cocktailtomat (er)
  • 1 st apelsin (er)
  • 0.5 st vaniljstång
  • 1.5 dl crème fraiche
  • 1 salt och peppar
  • 500 gram jordärtskocka (or)
  • 3 st vitlöksklyfta (or)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.