Jag blev smått vild, och fick verkligen hejda mig för att inte köpa upp hela lagret. Ni som följt med mig ett tag vet att jag tycker om att trixa och variera smaken på mina anrättningar med olika kryddblandningar
Toffiefiee är väl en godis som dom flesta ha smakat eller hört talas. Glädjen va stor då jag såg att Jessica som har bloggen Hallon och blåbär hade prövat göra sådana och lagt ut på sin blogg
Lite nyttigare lakritskola. Du behöver. 20 dadlar. 1/2 dl kokosolja. 1 tsk salt. 1 1/2 msk lakritspulver. 1. Mixa alla ingredienser i en matberedare, mixa länge
Eftersom jag den senaste tiden har fått en del förfrågningar på mailen angående olika glutenfria mjölsorter har jag tänkt att jag skulle göra en sammanställning av olika slags mjöl och flingor som kan vara användbara när man bakar glutenfritt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.