i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. H. ä. r. k. o. m. e. t. p. s. å. n. y. c. g. d. h. u. l. f. ö. D. a. b. ". v. x. K. ♥. -. 2. T. 4. R. 1. j. ½. ,. L. F. S. B. V. s t
Rulla små bollar och lägg på plåt, platta sedan till dem lite. Lägg saffran i cognacen och låt stå. Riv mandelmassan grovt på rivjärn och blanda med socker och äggvita
Tack vare J & M låg det alltså en liten saltrulle av älg och skräpade i frysen igår. Jag vet intevilken del av djuret som ska föreställa saltrulle men i söt och lagom storlek var den i alla fall
Amaranthmjöl och quinoamjöl t ex kan kännas litebitterti smaken, och behöver blandas upp med något annat mjöl, och gärna någon sötma som honung eller agavesirap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.